Gratis opstart e-mailmarketing

Home  /  Gratis opstart e-mailmarketing

E-mailmarketing is inmiddels niet weer weg te denken uit de Marketing Mix. Toch is het veelal een onderdeel waar ondernemers moeite mee hebben om op te pakken. Want waar begin je? Hoe verstuur je de mail én vooral naar wie?

Ik help ondernemers graag gratis met de opstart van E-mailmarketing. Ik richt een gratis MailChimp account in met jouw bedrijfsgegevens. Als je beschikt over een LinkedIn Account help ik om de e-mailadressen van alle contacten te importeren in MailChimp, dan heb je een begin!

Daarnaast ontvang je ook een aantal praktische tips voor het verzamelen van e-mailadressen voor je mailinglijst.

Wil je ook starten met e-mailmarketing maar heb je hulp nodig met de opstart? Vul dan het formulier rechts op deze pagina in en ik neem contact met je op. Samen richten we jouw MailChimp account in en importeren we je LinkedIn contacten. En ja dat doe ik GRATIS, zonder addertje onder het gras!